Lincherie Krimpen aan den IJssel

Lincherie Krimpen aan den IJssel

Ondernemer worden bij Lincherie in Krimpen aan den IJssel

Lincherie is op zoek naar een ondernemer in Krimpen aan den IJssel.

Elke klant verdient de beste service.Lincherie staat voor een uitmuntende paskamerservice die vrouwen advies op maat geeft. Elke vrouw heeft recht op de perfecte pasvorm : lingerie op maat van haar lichaam, haar levensstijl en persoonlijkheid.

Over Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel ligt in de gemeente Krimpen aan den IJssel, in Zuid Holland. In Krimpen aan den IJssel wonen ongeveer 29.045 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Krimpen aan den IJssel ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Krimpen aan den IJssel dus zo’n €497.725.682. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €218.000 is in Krimpen aan den IJssel. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Krimpen aan den IJssel ligt dit dus hoger. In Krimpen aan den IJssel hebben 3% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 871 uitkomt.

Sinds de jaren zestig is Krimpen aan den IJssel een forensengemeente van Rotterdam en is sinds die tijd flink gegroeid. Het grootste gedeelte van het grondgebied is inmiddels al volgebouwd. Het bestuur streeft ernaar om het landelijke karakter te behouden. Met 14 kerken en 12 kerkgenootschappen is Krimpen aan den IJssel een vrij kerkelijk dorp. In de directe omgeving zijn veel wandel- en fietsroutes. De belangrijkste verbindingen met de omgeving zijn busverbindingen naar Rotterdam, Bergambacht, Schoonhoven, Utrecht, Den Haag en Gouda. Verder geldt de N210 als een belangrijke verkeersader, die leidt naar de A16.

Er zijn naast Lincherie ook nog andere franchiseformules waarvoor Krimpen aan den IJssel interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Krimpen aan den IJssel.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Lincherie valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. In Nederland werd er in 2015 zo’n 393 miljoen euro omgezet binnen de branche. Dit is 4,4% procent van de omzet van de gehele modebranche. Deze omzet werd gegenereerd door 961 winkels binnen de branche. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging dus 409.000 euro aan omzet gegenereerd.

De lingeriebranche is sinds 2014 weer aan het opkrabbelen. In dat jaar toonde de branche een voorzichtige groei van 0,7% in omzet t.o.v. het voorgaande jaar. In 2015 was de groei duidelijker met een stijging van 3,6%. De verwachtingen zijn dat 2016 zal worden afgesloten met een nog grotere stijging. Deze stijging is voor een deel te wijten aan de aantrekkende economie, en voor een deel aan de online verkopen. Binnen de bodyfashion & lingerie vindt 17% van de verkopen online plaats. Dat is meer dan de modebranche als geheel.

De functie van de winkel veranderd dan ook binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen 10 producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Lincherie

Gegevens Krimpen aan den IJssel

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Krimpen aan den IJssel
Inwoners
29.045
Inkomen
€37.700
WOZ-waarde
€218.000