Specsavers Horen en Zien Krommenie

Specsavers Horen en Zien Krommenie

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Krommenie

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Krommenie.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Krommenie

Krommenie ligt in de gemeente Zaanstad, in Noord-Holland. In Krommenie wonen ongeveer 16.499 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Krommenie ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Krommenie dus zo’n €249.734.864. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €177.000 is in Krommenie. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Krommenie ligt dit dus lager. In Krommenie hebben 3.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 627 uitkomt.

Krommenie ligt in het midden van Noord-Holland. Het dorp is te bereiken via de provinciale wegen N246 en N8. In de Gouden Eeuw en daaropvolgende eeuwen was Krommenie het centrum van de zeildoekweverij. Krommenie is ook bekend van de linoleumfabriek die eigenlijk in Assendelft staat. De rijke historie van Krommenie is ook terug te vinden in het centrum. In het centrum staan diverse koopmanshuizen en winkels die al decennia lang actief zijn.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Krommenie interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Krommenie.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Krommenie

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Zaanstad
Inwoners
16.499
Inkomen
€33.300
WOZ-waarde
€177.000