Specsavers Horen en Zien Leek

Specsavers Horen en Zien Leek

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Leek

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Leek.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Leek

Leek ligt in de gemeente Leek, in Groningen. In Leek wonen ongeveer 19.544 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.800. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Leek ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leek dus zo’n €291.383.273. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €183.000 is in Leek. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Leek ligt dit dus lager. In Leek hebben 4.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 958 uitkomt.

Leek ligt aan de A7, wat de verbindingsas tussen de Randstad en Noord Duitsland is. Leek beschikt over vijf bedrijventerreinen waar een grote diversiteit aan bedrijven zich heeft gevestigd. De omgeving van Leek heeft een landelijk gevoel. Leek heeft een winkelcentrum waar men gratis kan parkeren. De stad Groningen ligt op zo’n 10 kilometer afstand en is prima bereikbaar via de A7. Populaire winkelstraten zijn o.a. Industriepark, de Schans, Tolberterstraat en Bosweg.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Leek interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leek.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Leek

Provincie
Groningen
Gemeente
Leek
Inwoners
19.544
Inkomen
€32.800
WOZ-waarde
€183.000