Specsavers Horen en Zien Leiden

Specsavers Horen en Zien Leiden

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Leiden

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Leiden.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Leiden

Leiden ligt in de gemeente Leiden, in Zuid Holland. In Leiden wonen ongeveer 122.915 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Leiden ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leiden dus zo’n €1.899.595.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €210.000 is in Leiden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Leiden ligt dit dus lager. In Leiden hebben 2.8% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.442 uitkomt.

Leiden staat bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden profileert zich vooral als een centrum van wetenschappelijke kennis en nieuwe technologie. Populaire winkelstraten in Leiden zijn o.a. Breestraat en Doezastraat. Buiten het centrum is de Luifelbaan in het zuidwesten van de stad, het grootste winkelcentrum. De gebieden binnen de singels en het oostelijk deel van de Morsweg geldt een milieuzone. Hier mogen alleen vrachtwagens komen met een dieselmotor Euroklasse IV of die op gas rijdt. Wel kan er ontheffing worden aangevraagd bij de gemeente. Parkeren in Leiden kan op straat, maar in het centrum is dit betaald parkeren en in hiervoor bestemde parkeergarages. In de buitenwijken van Leiden kan er gratis geparkeerd worden. De grootste groep inwoners van Leiden is tussen de 20 – 29 jaar. Dit komt omdat Leiden een populaire studentenstad is met de oudste universiteit van Nederland.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Leiden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leiden.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Leiden

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Leiden
Inwoners
122.915
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€210.000