Drogist Bewust Beter Lekkerkerk

Drogist Bewust Beter Lekkerkerk

Ondernemer worden bij Drogist Bewust Beter in Lekkerkerk

Drogist Bewust Beter is op zoek naar een ondernemer in Lekkerkerk.

Drogist Bewust Beter is een drogisterij met een uitgebreid assortiment. Wij onderscheiden ons d.m.v. 3 pijlers: Bewust Goedkoper, Lager en Beter.

Over Lekkerkerk

In Lekkerkerk wonen naar schatting 7.693 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Krimpenerwaard, in Zuid Holland. Gemiddeld wordt er €25.300 per huishouden verdiend, dat ligt iets lager dan het landelijk gemiddelde van €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Lekkerkerk heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €88.469.500 over alle inwoners. De huizen in Lekkerkerk hebben een gemiddelde WOZ waarde van €0, iets lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000 in 2020. 0% van de mensen hebben in Lekkerkerk een uitkering, oftewel 0 van alle inwoners.

Lekkerkerk is gekenmerkt door de eeuwenlange landbouw, visserij, scheepsvaart en scheepsbouw. Na 1900 werden de scheepswerven van Lekkerkerk uitgebreid en werd niet alleen schepen voor de binnenvaart, maar ook zeeschepen gebouwd (F.a. van Duijvendijk). De hooggelegen percelen werden voornamelijk gebruikt voor landbouw, de laaggelegen percelen werden benut voor weide of hooiland. Ook waren er boomgaarden en zelfs wijngaarden gevestigd in Lekkerkerk. Aan de overzijde van de rivier de Lek, ligt Kinderdijk, met de op de Werelderfgoedlijst geplaatste molens. Lekkerkerk heeft een veerpont die naar Nieuw-Lekkerland gaat.

Er zijn naast Drogist Bewust Beter ook nog andere franchiseformules waarvoor Lekkerkerk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lekkerkerk.

drogist & apotheek branche informatie

Franchiseformule Drogist Bewust Beter valt binnen de branche drogist & apotheek.

Vestigingen Drogist Bewust Beter

Gegevens Lekkerkerk

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Krimpenerwaard
Inwoners
7.693
Inkomen
€25.300
WOZ-waarde
€0