Specsavers Horen en Zien Lelystad

Specsavers Horen en Zien Lelystad

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Lelystad

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Lelystad.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Lelystad

Lelystad ligt in de gemeente Lelystad, in Flevoland. In Lelystad wonen ongeveer 76.796 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €32.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Lelystad ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Lelystad dus zo’n €1.134.486.364. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €165.000 is in Lelystad. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Lelystad ligt dit dus lager. In Lelystad hebben 5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.840 uitkomt.

Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. Waar het bekend staat als forensenstad, wil de gemeente zich meer profileren als een aantrekkelijke woonstad met veel voorzieningen, natuur en werkgelegenheid. Ook wil men een betere aansluiting hebben met de Randstad en met name Amsterdam. Ongeveer de helft van de beroepsbevolking werkt in en om Amsterdam. Lelystad is aangesloten op het spoornetwerk. Sinds 2012 is er de Hanzelijn, een spoorlijn tussen de stad en Zwolle. Belangrijke verkeersaders zijn de A6 en de N302 dat naar Hoorn en Kootwijk gaat. Lelystad heeft vier grote winkelcentra: Lelycentre, Stadshart Lelystad, Palazzo en Batavia-Stad. Verder zijn er verspreid over de stad enkele kleine winkelcentra, zoals Botter, Tjalk en Waterwijk. In Lelystad is betaald parkeren en enkele zones hebben een parkeerverbod op straat.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Lelystad interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Lelystad.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Lelystad

Provincie
Flevoland
Gemeente
Lelystad
Inwoners
76.796
Inkomen
€32.500
WOZ-waarde
€165.000