Specsavers Horen en Zien Leusden

Specsavers Horen en Zien Leusden

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Leusden

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Leusden.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Leusden

Leusden ligt in de gemeente Leusden, in Utrecht. In Leusden wonen ongeveer 29.381 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Leusden ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Leusden dus zo’n €547.555.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €267.000 is in Leusden. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Leusden ligt dit dus hoger. In Leusden hebben 3.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.087 uitkomt.

Om Leusden liggen een aantal landgoederen met grote landhuizen. Hier zijn veelal bedrijven in gevestigd. Het bedrijfsleven van Leusden bestaat, naar de agrarische sector, voor het grootste deel uit dienstverlenende bedrijven. Leusden heeft in totaal vijf bedrijventerreinen. Leusden kent ook een uitgebreid aanbod aan winkels en heeft drie winkelcentra. Populaire winkelstraten zijn o.a. Hamersveldseweg en Zwarteweg. Men kan gratis parkeren in Leusden.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Leusden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Leusden.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Leusden

Provincie
Utrecht
Gemeente
Leusden
Inwoners
29.381
Inkomen
€41.000
WOZ-waarde
€267.000