AMI Kappers Maassluis

AMI Kappers Maassluis

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Maassluis

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Maassluis.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Maassluis

Maassluis is onderdeel van de gemeente Maassluis, binnen de provincie Zuid Holland, en heeft 32.341 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Maassluis een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €502.755.545. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Maassluis op gemiddeld €187.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4% van de mensen in Maassluis een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.294 inwoners van Maassluis een uitkering krijgen.

Maassluis maakt deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Maassluis heeft twee treinstations, beide gelegen aan de Hoekse Lijn (Rotterdam – Hoek van Holland). Belangrijke verkeersader is A20. Populaire winkelstraten zijn o.a. Koningshoek, Elektraweg, Dr. Kuyperkade en Noordvliet.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Maassluis interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Maassluis.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Maassluis

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Maassluis
Inwoners
32.341
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€187.000