RE/MAX Malden

RE/MAX Malden

Ondernemer worden bij RE/MAX in Malden

RE/MAX is op zoek naar een ondernemer in Malden.

Bemiddelaars in onroerend goed, hypotheken en verzekeringen. RE/MAX is erkend als één van de toonaangevende vastgoedbedrijven met de meest productieve makelaars en een wereldwijd bereik in meer dan 100 landen.

Over Malden

In Malden wonen naar schatting 11.472 inwoners (bron: CBS), en is gelegen in de gemeente Heumen, in Gelderland. Gemiddeld wordt er €40.000 per huishouden verdiend, dat ligt iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Malden heeft hiermee een totaal inkomen van nabij €208.581.818 over alle inwoners. De huizen in Malden hebben een gemiddelde WOZ waarde van €273.000, iets hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000 in 2014. 3.8% van de mensen hebben in Malden een uitkering, oftewel 436 van alle inwoners.

Malden is de grootse kern van de gemeente Heumen. Hier is ook het gemeentehuis gevestigd. Malden werd voor het eerst genoemd in een akte uit 1247. Er zijn echter aanwijzingen dat het al 700 v. Chr. bewoond was. Enkele gebouwen zijn in de stijl van de Bossche school opgetrokken, zoals de rooms-katholieke Antonius Abtkerk en het gemeentehuis.

Er zijn naast RE/MAX ook nog andere franchiseformules waarvoor Malden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Malden.

makelaardij branche informatie

Franchiseformule RE/MAX valt binnen de branche makelaardij. De branche makelaardij behuisd formules in makelaardij en onroerend goed. Formules die koop- en huurwoningen aanbieden, maar ook het kunnen maken van taxaties. De branche is de afgelopen jaren flink gegroeid en dit is o.a. ook af te leiden aan het aantal makelaarsformules binnen franchise. Bekende formules in deze branche zijn o.a. Re/Max, HouseHunting en EHR.

De verwachting is dat in 2016 de branche kan blijven profiteren van het toenemende aantal transacties op de woningmarkt. Daarbij wordt de onderlinge concurrentie tussen de formules groter, maar zal Internet en social media een grotere rol gaan spelen.

In 2014 hebben makelaars hun omzet flink zien dalen als gevolg van de afnemende daling van het aantal verkooptransacties. Ook de tarieven en rendement stonden onder druk. Makelaars hebben hierdoor flink op de kosten moeten letten, waarbij overheadkosten werden verlaagd, goedkopere dienstauto’s werden aangeschaft, goedkopere locatie voor kantoorpand, etc. Door de situatie op de woningmarkt en de toenemende transparantie in de markt experimenteren makelaars, vooral aan de aankoopkant, vaker met courtage afwijkende systemen, zoals tarieven op uurbasis en lumpsumtarieven.

Een belangrijke trend in de makelaardij is het oriënteren van de kopers en huurders op het Internet. Makelaars kunnen zich op dit gebied nog voldoende onderscheiden. Een andere trend is het verleggen van de dienstverlening op advies. Het verzamelen, verwerken, combineren van gegevens en analyseren ervan kan als marketingtool worden ingezet. Hierdoor kan de makelaar relevante informatie voor de klant sneller presenteren. Ook binnen de makelaardij is branchevervaging een nieuwe trend. De branchevervaging en het aanbieden van shop-in-shop concepten, gecombineerd met de vraag naar minder vierkante meters in de zaak, bieden kansen.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends, NVM, ABN AMRO

Vestigingen RE/MAX

Gegevens Malden

Provincie
Gelderland
Gemeente
Heumen
Inwoners
11.472
Inkomen
€40.000
WOZ-waarde
€273.000