AMI Kappers Marum

AMI Kappers Marum

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Marum

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Marum.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Marum

Marum is onderdeel van de gemeente Marum, binnen de provincie Groningen, en heeft 5.500 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.200. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Marum een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €85.500.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Marum op gemiddeld €215.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.4% van de mensen in Marum een uitkering. Dit maakt dat in totaal 242 inwoners van Marum een uitkering krijgen.

Marum is een forensendorp. De meeste inwoners werken in de stad Groningen. Marum kent wel een eigen industrie, met als belangrijkste een kaasfabriek. In Marum worden ieder jaar diverse evenementen georganiseerd, waaronder De Marummer Omloop, een wielerronde, muziekevenement Het Mega Piratenfestijn en de Feestweek Marum. Populaire winkelstraten zijn o.a. De Wending, Wendsteinweg, Molenstraat en Hoornweg. Men kan in Marum gratis parkeren. De belangrijkste verkeersader is de A7, waar Marum direct aan ligt.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Marum interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Marum.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Marum

Provincie
Groningen
Gemeente
Marum
Inwoners
5.500
Inkomen
€34.200
WOZ-waarde
€215.000