AMI Kappers Medemblik

AMI Kappers Medemblik

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Medemblik

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Medemblik.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Medemblik

Medemblik is onderdeel van de gemeente Medemblik, binnen de provincie Noord-Holland, en heeft 8.492 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Medemblik een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €137.416.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Medemblik op gemiddeld €219.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Medemblik een uitkering. Dit maakt dat in totaal 306 inwoners van Medemblik een uitkering krijgen.

Medemblik kreeg in 1289 stadsrechten en is in West-Friesland de oudste stad. Ook werd er in deze periode een dwangburcht gebouwd, die nu bekendstaat als Kasteel Radboud. Het kasteel heeft nu een toeristische functie. Medemblik ligt aan het IJsselmeer waar veel watersportactiviteiten bedreven wordt. Een deel van Medemblik is een beschermd dorpsgezicht, met de haven en de kerkomgeving. In 1887 kwam er een spoorverbinding met Hoorn. Tegenwoordig wordt deze lijn gebruikt door de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. Belangrijke verkeersaders zijn A7, N239 en N240. Populaire winkelstraten zijn o.a. Randweg, Nieuwstraat, Bagijnhof en Breedstraat. Men kan in Medemblik gratis parkeren.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Medemblik interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Medemblik.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Medemblik

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Medemblik
Inwoners
8.492
Inkomen
€35.600
WOZ-waarde
€219.000