Bakker Bart Middelburg

Bakker Bart Middelburg

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Middelburg

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Middelburg.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Middelburg

Middelburg is gelegen in Zeeland, en is onderdeel van de gemeente Middelburg. Er wonen ongeveer 39.695 mensen in Middelburg. De WOZ waarde van de woningen in Middelburg ligt gemiddeld op €177.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Middelburg op €33.000. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Middelburg een gezamenlijk inkomen van €595.425.000. Van alle inwoners hebben 3.8% een uitkering. In Middelburg een totaal van 1.508 inwoners.

Middelburg wordt doorsneden door Het Kanaal door Walcheren. Dit is een waterwegverbinding tussen de Westerschelde bij Vlissingen en het Veerse Meer bij Veerse. Het kanaal werd tussen 1870 en 1873 gegraven en droeg bij aan het economisch herstel van Middelburg. Populaire winkelstraten zijn o.a. Lange Delft, Mortiereboulevard en Nieuwe Brug. Ook is er een winkelcentrum en een woonboulevard te vinden in Middelburg. In het centrum moet men betaald parkeren. Aan de rand van het centrum is een blauwe zone, waar men met een parkeerschijf gratis kan parkeren. Middelburg is het beginpunt van de N57 en ligt aan de A58. Ook heeft de stad een treinstation, op het traject Vlissingen – Roosendaal.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Middelburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Middelburg.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Middelburg

Provincie
Zeeland
Gemeente
Middelburg
Inwoners
39.695
Inkomen
€33.000
WOZ-waarde
€177.000