Specsavers Horen en Zien Middengebied

Specsavers Horen en Zien Middengebied

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Middengebied

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Middengebied.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Middengebied

Middengebied ligt in de gemeente Vlissingen, in . In Middengebied wonen ongeveer 10.165 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.200. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Middengebied ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Middengebied dus zo’n €139.537.727. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €153.000 is in Middengebied. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Middengebied ligt dit dus lager. In Middengebied hebben 4.5% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 457 uitkomt.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Middengebied interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Middengebied.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Middengebied

Gemeente
Vlissingen
Inwoners
10.165
Inkomen
€30.200
WOZ-waarde
€153.000