AMI Kappers Mijdrecht

AMI Kappers Mijdrecht

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Mijdrecht

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Mijdrecht.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Mijdrecht

Mijdrecht is onderdeel van de gemeente De Ronde Venen, binnen de provincie Utrecht, en heeft 16.466 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €42.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Mijdrecht een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €319.590.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Mijdrecht op gemiddeld €300.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Mijdrecht een uitkering. Dit maakt dat in totaal 576 inwoners van Mijdrecht een uitkering krijgen.

Mijdrecht is de grootste plaats en de hoofdplaats van de gemeente De Ronde Venen, en is tevens vestigingsplaats van het gemeentehuis. De plaats heeft verschillende sportverenigingen en bestaat uit erg waterrijk gebied.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Mijdrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Mijdrecht.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Mijdrecht

Provincie
Utrecht
Gemeente
De Ronde Venen
Inwoners
16.466
Inkomen
€42.700
WOZ-waarde
€300.000