Bakker Bart Naaldwijk

Bakker Bart Naaldwijk

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Naaldwijk

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Naaldwijk.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Naaldwijk

Naaldwijk is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Westland. Er wonen ongeveer 18.858 mensen in Naaldwijk. De WOZ waarde van de woningen in Naaldwijk ligt gemiddeld op €241.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Naaldwijk op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Naaldwijk een gezamenlijk inkomen van €318.014.455. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Naaldwijk een totaal van 547 inwoners.

Naaldwijk is plaats in de provincie Zuid-Holland. Naaldwijk ligt in de streek het Westland. Deze streek staat vooral bekend om de glastuinbouw. Dit is dan ook de belangrijkste economische motor voor Naaldwijk. De plaats ligt nabij de N213 wat Naaldwijk verbindt met Rotterdam en nabij de N222 wat Naaldwijk verbindt met Utrecht en Amsterdam. Naaldwijk beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Naast de winkels aan de Herenstraat, de Molenstraat en de Warmoezenierstraat beschikt de plaats ook over een woonboulevard.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Naaldwijk.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Naaldwijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
18.858
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000