backWERK Naaldwijk

backWERK Naaldwijk

Ondernemer worden bij backWERK in Naaldwijk

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Naaldwijk.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Naaldwijk

Naaldwijk is onderdeel van de gemeente Westland, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 18.858 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Naaldwijk een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €318.014.455. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Naaldwijk op gemiddeld €241.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 2.9% van de mensen in Naaldwijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 547 inwoners van Naaldwijk een uitkering krijgen.

Naaldwijk is plaats in de provincie Zuid-Holland. Naaldwijk ligt in de streek het Westland. Deze streek staat vooral bekend om de glastuinbouw. Dit is dan ook de belangrijkste economische motor voor Naaldwijk. De plaats ligt nabij de N213 wat Naaldwijk verbindt met Rotterdam en nabij de N222 wat Naaldwijk verbindt met Utrecht en Amsterdam. Naaldwijk beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Naast de winkels aan de Herenstraat, de Molenstraat en de Warmoezenierstraat beschikt de plaats ook over een woonboulevard.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Naaldwijk.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Naaldwijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
18.858
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000