Livera Naaldwijk

Livera Naaldwijk

Ondernemer worden bij Livera in Naaldwijk

Livera is op zoek naar een ondernemer in Naaldwijk.

Livera is de bodyfashion speciaalzaak van Nederland met een uitgebreid assortiment in lingerie-, bad- en nachtmode van het eigen label en de bekende A-merken.

Over Naaldwijk

Naaldwijk is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Westland. Er wonen ongeveer 18.858 mensen in Naaldwijk. De WOZ waarde van de woningen in Naaldwijk ligt gemiddeld op €241.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2020 van €270.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Naaldwijk op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €36.500. In totaal hebben alle inwoners van Naaldwijk een gezamenlijk inkomen van €318.014.455. Van alle inwoners hebben 2.9% een uitkering. In Naaldwijk een totaal van 547 inwoners.

Naaldwijk is plaats in de provincie Zuid-Holland. Naaldwijk ligt in de streek het Westland. Deze streek staat vooral bekend om de glastuinbouw. Dit is dan ook de belangrijkste economische motor voor Naaldwijk. De plaats ligt nabij de N213 wat Naaldwijk verbindt met Rotterdam en nabij de N222 wat Naaldwijk verbindt met Utrecht en Amsterdam. Naaldwijk beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Naast de winkels aan de Herenstraat, de Molenstraat en de Warmoezenierstraat beschikt de plaats ook over een woonboulevard.

Er zijn naast Livera ook nog andere franchiseformules waarvoor Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Naaldwijk.

body fashion & lingerie branche informatie

Franchiseformule Livera valt binnen de branche body fashion & lingerie. Bodyfashionwinkels zijn actief in lingerie, onder- en nachtkleding, kousen en sokken, korsetten, et cetera. Gemiddeld wordt er per lingerie vestiging meer dan 400.000 euro aan omzet gegenereerd.

De functie van de winkel verandert binnen de mode-branche. De consument komt naar de winkel voor advies en beleving. Er worden geen tien producten meer gepast, men heeft zijn keuze al gemaakt en wenst slechts advies over de vorm en maat. De begeleiding van de klant wordt dus intensiever. Moderne toepassingen als digitale passpiegels en inventaris-computers helpen de consument hierbij. Traditionele winkels zullen zich dus moeten aanpassen. Dit biedt kansen voor franchise om met uniforme uitstraling een nieuw concept breed te lanceren en de consument naar de winkel te trekken.

Vestigingen Livera

Gegevens Naaldwijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
18.858
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000