Specsavers Horen en Zien Naaldwijk

Specsavers Horen en Zien Naaldwijk

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Naaldwijk

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Naaldwijk.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Naaldwijk

Naaldwijk ligt in de gemeente Westland, in Zuid-Holland. In Naaldwijk wonen ongeveer 18.858 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €37.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Naaldwijk ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Naaldwijk dus zo’n €318.014.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €241.000 is in Naaldwijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Naaldwijk ligt dit dus hoger. In Naaldwijk hebben 2.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 547 uitkomt.

Naaldwijk is plaats in de provincie Zuid-Holland. Naaldwijk ligt in de streek het Westland. Deze streek staat vooral bekend om de glastuinbouw. Dit is dan ook de belangrijkste economische motor voor Naaldwijk. De plaats ligt nabij de N213 wat Naaldwijk verbindt met Rotterdam en nabij de N222 wat Naaldwijk verbindt met Utrecht en Amsterdam. Naaldwijk beschikt over een uitgebreid winkelbestand. Naast de winkels aan de Herenstraat, de Molenstraat en de Warmoezenierstraat beschikt de plaats ook over een woonboulevard.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Naaldwijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Naaldwijk.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Naaldwijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Westland
Inwoners
18.858
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€241.000