Mitra Nederhorst den Berg

Mitra Nederhorst den Berg

Ondernemer worden bij Mitra in Nederhorst den Berg

mitra vestiging
Mitra is op zoek naar een ondernemer in Nederhorst den Berg.

Mitra behoort tot een van de grootste drankenspeciaalzaken van Nederland, met een uitgebreid assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac.

Over Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg ligt in de gemeente Wijdemeren, in Noord-Holland. In Nederhorst den Berg wonen ongeveer 5.150 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €41.600. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Nederhorst den Berg ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Nederhorst den Berg dus zo’n €97.381.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €331.000 is in Nederhorst den Berg. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Nederhorst den Berg ligt dit dus hoger. In Nederhorst den Berg hebben 3.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 175 uitkomt.

Nederhorst den Berg is een plaats in de provincie Noord-Holland. Nederhorst den Berg is bekend door het Kasteel Nederhorst. De plaats ligt op een halfuurtje afstand van Amsterdam. Nederhorst den Berg heeft geen uitgebreid winkelbestand. Je kan er terecht voor de primaire boodschappen.

Er zijn naast Mitra ook nog andere franchiseformules waarvoor Nederhorst den Berg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nederhorst den Berg.

slijterij branche informatie

Franchiseformule Mitra valt binnen de branche slijterij.

Vestigingen Mitra

Gegevens Nederhorst den Berg

Provincie
Noord-Holland
Gemeente
Wijdemeren
Inwoners
5.150
Inkomen
€41.600
WOZ-waarde
€331.000