backWERK Nieuw-Vennep

backWERK Nieuw-Vennep

Ondernemer worden bij backWERK in Nieuw-Vennep

backWERK is op zoek naar een ondernemer in Nieuw-Vennep.

backWERK is een kwaliteits selfservice foodconcept en staat bekend om zijn heerlijk verse en natuurlijke producten tegen een eerlijke prijs. In onze winkels kun je terecht voor ontbijt, lunch en/of koffie met iets lekkers.

Over Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep is onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, binnen de provincie Noord- Holland, en heeft 31.212 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €39.700. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Nieuw-Vennep een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €563.234.727. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Nieuw-Vennep op gemiddeld €248.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.5% van de mensen in Nieuw-Vennep een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.092 inwoners van Nieuw-Vennep een uitkering krijgen.

Nieuw-Vennep is een dorp van aardig formaat gelegen nabij Schiphol. De plaats heeft een eigen spoorwegstation. Daarnaast is het dorp goed ontsloten door de A4, die ten oosten van Nieuw-Vennep ligt.

Er zijn naast backWERK ook nog andere franchiseformules waarvoor Nieuw-Vennep interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nieuw-Vennep.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule backWERK valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

Het huidige marktaandeel van online food is explosief gegroeid. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: De grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen backWERK

Gegevens Nieuw-Vennep

Provincie
Noord- Holland
Gemeente
Haarlemmermeer
Inwoners
31.212
Inkomen
€39.700
WOZ-waarde
€248.000