AMI Kappers Nieuwenhagen

AMI Kappers Nieuwenhagen

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Nieuwenhagen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Nieuwenhagen.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Nieuwenhagen

Nieuwenhagen is onderdeel van de gemeente Landgraaf, binnen de provincie Limburg, en heeft 9.400 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Nieuwenhagen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €134.163.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Nieuwenhagen op gemiddeld €150.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.1% van de mensen in Nieuwenhagen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 385 inwoners van Nieuwenhagen een uitkering krijgen.

Tot de 20e eeuw was Nieuwenhagen een agrarisch gebied met voornamelijk kleine boerenbedrijven. In 2014 is Nieuwenhagen onderdeel geworden van een sterk verstedelijkte gemeente, die op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van het stadsgewest Parkstad Limburg. De Brunssummerheide is deels gelegen op het grondgebied van Nieuwenhagen.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Nieuwenhagen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nieuwenhagen.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Nieuwenhagen

Provincie
Limburg
Gemeente
Landgraaf
Inwoners
9.400
Inkomen
€31.400
WOZ-waarde
€150.000