Grando Keukens & Bad Nijmegen

Grando Keukens & Bad Nijmegen

Ondernemer worden bij Grando Keukens & Bad in Nijmegen

grando-exterieur
Grando Keukens & Bad is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen.

Grando Keukens & Bad is een landelijke franchiseformule met 35 vestigingen waarbij de ondernemers centraal staan. Onze franchisenemers kunnen profiteren van een professionele retail organisatie, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op de klant.

Over Nijmegen

Nijmegen ligt in de gemeente Nijmegen, in Gelderland. In Nijmegen wonen ongeveer 172.322 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Nijmegen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Nijmegen dus zo’n €2.420.340.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €191.000 is in Nijmegen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Nijmegen ligt dit dus lager. In Nijmegen hebben 3.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 6.721 uitkomt.

Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. De stad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat en is hierdoor mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland. Nijmegen staat bekend om zijn mooie binnenstad met veel winkelvoorzieningen en ruige natuurgebieden.

Er zijn naast Grando Keukens & Bad ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijmegen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijmegen.

keukens & keukenrenovatie branche informatie

Franchiseformule Grando Keukens & Bad valt binnen de branche keukens & keukenrenovatie. De keukenbranche is na jaren van krimp sinds 2015 weer flink aan het groeien. Het aantrekken van de woningmarkt heeft direct gevolg gehad op de branche, met als gevolg dat 2015 is gesloten met een omzetgroei van rond de 15%. 2016 lijkt wederom een zeer positief jaar te worden, met een omzetgroei van bijna 5% in het eerste kwartaal. Ondanks deze opleving, is het aantal keukenbedrijven sinds het begin van de crisis afgenomen met 16%. Dat meldt het CBS. Hiermee werd de ondergrens van 1000 doorbroken.

Hoewel online verkopen ook in de lift zitten, is de keukenbranche nog één van de branches waar de verkopen in de winkel nog ruim de boventoon voert. Consumenten willen meer gevoel hebben bij de aankoop van een keuken, dan dat online ze kan bieden. Dit maakt dat de winkels des te belangrijker worden in dit digitale tijdperk.

Het vertrouwen van de consument en de vakkennis wordt hierdoor belangrijker. In het tijdperk van social media dient alles transparant te zijn. Keukenretailers moeten hierop inspelen. Hierbij moet een belangrijke marktpositie ingenomen worden. Daarnaast vallen er in veel gevallen nog verbeteringen te behalen in de back-end van het bedrijf. het uitbesteden van magazijnhandling, logistieke processen en/of montage. Zo wordt er meer grip gehouden op kosten.

Vestigingen Grando Keukens & Bad

Gegevens Nijmegen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijmegen
Inwoners
172.322
Inkomen
€30.900
WOZ-waarde
€191.000