Belisol Nijmegen

Belisol Nijmegen

Ondernemer worden bij Belisol in Nijmegen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Nijmegen

Nijmegen is onderdeel van de gemeente Nijmegen, binnen de provincie Gelderland, en heeft 172.322 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €30.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €36.500 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Nijmegen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €2.420.340.818. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Nijmegen op gemiddeld €191.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €270.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Nijmegen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 6.721 inwoners van Nijmegen een uitkering krijgen.

Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. De stad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat en is hierdoor mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland. Nijmegen staat bekend om zijn mooie binnenstad met veel winkelvoorzieningen en ruige natuurgebieden.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijmegen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijmegen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Nijmegen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijmegen
Inwoners
172.322
Inkomen
€30.900
WOZ-waarde
€191.000