Specsavers Horen en Zien Nijmegen

Specsavers Horen en Zien Nijmegen

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Nijmegen

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Nijmegen.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Nijmegen

Nijmegen ligt in de gemeente Nijmegen, in Gelderland. In Nijmegen wonen ongeveer 172.322 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €30.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Nijmegen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Nijmegen dus zo’n €2.420.340.818. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €191.000 is in Nijmegen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Nijmegen ligt dit dus lager. In Nijmegen hebben 3.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 6.721 uitkomt.

Nijmegen ligt grotendeels op de zuidelijke oever van de Waal, aan de voet van een stuwwal. De stad heeft een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat en is hierdoor mogelijk de oudste stad van het huidige Nederland. Nijmegen staat bekend om zijn mooie binnenstad met veel winkelvoorzieningen en ruige natuurgebieden.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Nijmegen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Nijmegen.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Nijmegen

Provincie
Gelderland
Gemeente
Nijmegen
Inwoners
172.322
Inkomen
€30.900
WOZ-waarde
€191.000