Bakker Bart Noordwijkerhout

Bakker Bart Noordwijkerhout

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Noordwijkerhout

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Noordwijkerhout.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Noordwijkerhout. Er wonen ongeveer 16.202 mensen in Noordwijkerhout. De WOZ waarde van de woningen in Noordwijkerhout ligt gemiddeld op €266.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Noordwijkerhout op €36.600. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Noordwijkerhout een gezamenlijk inkomen van €269.542.364. Van alle inwoners hebben 3.1% een uitkering. In Noordwijkerhout een totaal van 502 inwoners.

Noordwijkerhout bevindt zich in het hart van de Bollenstreek en heeft het grootste oppervlakte aan kleurrijke bollenvelden in de streek. De plaats is gelegen achter de duinen aan de Noordzeekust. Noordwijkerhout staat bekend om zijn vele activiteiten en evenementen, waaronder het jaarlijkse Bloemencorso. Deze zorgen samen met de vele terrassen voor een levendige sfeer in het centrum

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Noordwijkerhout interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Noordwijkerhout.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Noordwijkerhout

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Noordwijkerhout
Inwoners
16.202
Inkomen
€36.600
WOZ-waarde
€266.000