Specsavers Horen en Zien Oegstgeest

Specsavers Horen en Zien Oegstgeest

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Oegstgeest

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Oegstgeest.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Oegstgeest

Oegstgeest ligt in de gemeente Oegstgeest, in Zuid-Holland. In Oegstgeest wonen ongeveer 23.312 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €45.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Oegstgeest ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Oegstgeest dus zo’n €482.134.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €320.000 is in Oegstgeest. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Oegstgeest ligt dit dus hoger. In Oegstgeest hebben 2.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 676 uitkomt.

Oegstgeest ligt in een van de vroegst bewoonde delen van het kustgebied. Toen Leiden als stad opkwam, moest Oegstgeest steeds meer grond afstaan en werd Oegstgeest op zijn ontwikkeling gestuit. In Oegstgeest zijn diverse winkelvoorzieningen, rijksmonumenten en oorlogsmonumenten te vinden. Daarnaast zijn er ook diverse sportverengingen actief.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Oegstgeest interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oegstgeest.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Oegstgeest

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Oegstgeest
Inwoners
23.312
Inkomen
€45.500
WOZ-waarde
€320.000