Specsavers Horen en Zien Oldenzaal

Specsavers Horen en Zien Oldenzaal

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Oldenzaal

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Oldenzaal.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Oldenzaal

Oldenzaal ligt in de gemeente Oldenzaal, in Overijssel. In Oldenzaal wonen ongeveer 32.075 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Oldenzaal ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Oldenzaal dus zo’n €495.704.545. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €201.000 is in Oldenzaal. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Oldenzaal ligt dit dus lager. In Oldenzaal hebben 4.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.475 uitkomt.

Oldenzaal maakt deel uit van de regio Twente en van Netwerkstad Twente en wordt gekenmerkt door een relatief sterke economische groei. Oldenzaal staat in de landelijke top qua economische groei per vierkante kilometer. Deze groei wordt gestimuleerd door de centrale ligging aan de A1, de autosnelweg die stad ontsluit. In de stad zijn vele uitgaansgelegenheden te vinden en twee grote winkelcentra en staat vooral bekend om zijn voedingsindustrie (delicatessen, snacks en bakkerijen) en transportwezen.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Oldenzaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oldenzaal.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Oldenzaal

Provincie
Overijssel
Gemeente
Oldenzaal
Inwoners
32.075
Inkomen
€34.000
WOZ-waarde
€201.000