Bakker Bart Oost-Souburg

Bakker Bart Oost-Souburg

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Oost-Souburg

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Oost-Souburg.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Oost-Souburg

Oost-Souburg is gelegen in , en is onderdeel van de gemeente Vlissingen. Er wonen ongeveer 10.500 mensen in Oost-Souburg. De WOZ waarde van de woningen in Oost-Souburg ligt gemiddeld op €153.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Oost-Souburg op €30.200. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Oost-Souburg een gezamenlijk inkomen van €144.136.364. Van alle inwoners hebben 4.5% een uitkering. In Oost-Souburg een totaal van 473 inwoners.

Oost-Souburg is een dorp in de provincie Zeeland. Het dorp wordt gescheiden van West-Souburg door het Kanaal door Walcheren. Oost-Souburg is met 10.515 inwoners de zevende plaats van Zeeland, maar heeft het dorpse karakter altijd behouden. De meeste winkels in Oost-Souburg bevinden zich aan de Kanaalstraat, de Burgemeester Stemerdinglaan, de F. Leenhoutsstraat, het Ambachtsveld of het Oranjeplein. Het winkelbestand in Oost-Souburg is beperkt. Je vindt er alleen de winkels voor de primaire boodschappen. Er zijn in totaal 283 bedrijven gevestigd in Oost-Souburg.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Oost-Souburg interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oost-Souburg.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Oost-Souburg

Gemeente
Vlissingen
Inwoners
10.500
Inkomen
€30.200
WOZ-waarde
€153.000