Belisol Oosterhout

Belisol Oosterhout

Ondernemer worden bij Belisol in Oosterhout

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Oosterhout.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Oosterhout

Oosterhout is onderdeel van de gemeente Oosterhout, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 54.072 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Oosterhout een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €879.898.909. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Oosterhout op gemiddeld €225.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.7% van de mensen in Oosterhout een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.541 inwoners van Oosterhout een uitkering krijgen.

Oosterhout maakt deel uit van de Baronie van Breda en vormt er de noordgrens van. De stad is goed bereikbaar via de A27 en de A59. Kenmerkend aan Oosterhout is het bourgondische leven en de gastvrijheid. Oosterhout kent ook een tal van leuke restaurants. De compacte binnenstad biedt een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en cafés.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Oosterhout interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oosterhout.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Oosterhout

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Oosterhout
Inwoners
54.072
Inkomen
€35.800
WOZ-waarde
€225.000