BurgerBusiness Oss

Ondernemer worden bij BurgerBusiness in Oss

BurgerBusiness is op zoek naar een ondernemer in Oss.

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden van ambachtelijk bereide Burgers. De maaltijden kunnen worden bezorgt of in onze winkel worden afgehaald/genuttigd.

Over Oss

Oss is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Oss. Er wonen ongeveer 57.503 mensen in Oss. De WOZ waarde van de woningen in Oss ligt gemiddeld op €213.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Oss op €34.900. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Oss een gezamenlijk inkomen van €912.206.682. Van alle inwoners hebben 4.3% een uitkering. In Oss een totaal van 2.473 inwoners.

Oss is een stad gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. Hoewel Oss een rijke historie kent, zijn er weinig overblijfselen uit het verleden bewaard gebleven. Enkele bekende bedrijven, die in Oss gevestigd zijn, zijn Unox, MSD en Desso. De medisch-farmaceutische sector is voor Oss beeldbepalend en één van de speerpunten van haar economische ontwikkeling.

Er zijn naast BurgerBusiness ook nog andere franchiseformules waarvoor Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oss.

horeca branche informatie

Franchiseformule BurgerBusiness valt binnen de branche horeca.

Vestigingen BurgerBusiness

Gegevens Oss

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Oss
Inwoners
57.503
Inkomen
€34.900
WOZ-waarde
€213.000