Belisol Oss

Belisol Oss

Ondernemer worden bij Belisol in Oss

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Oss.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Oss

Oss is onderdeel van de gemeente Oss, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 57.503 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Oss een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €912.206.682. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Oss op gemiddeld €213.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Oss een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.473 inwoners van Oss een uitkering krijgen.

Oss is een stad gelegen tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen. De stad speelt een regionale rol als werk-, woon- en winkelstad. Hoewel Oss een rijke historie kent, zijn er weinig overblijfselen uit het verleden bewaard gebleven. Enkele bekende bedrijven, die in Oss gevestigd zijn, zijn Unox, MSD en Desso. De medisch-farmaceutische sector is voor Oss beeldbepalend en één van de speerpunten van haar economische ontwikkeling.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Oss interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Oss.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Oss

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Oss
Inwoners
57.503
Inkomen
€34.900
WOZ-waarde
€213.000