Belisol Papendrecht

Belisol Papendrecht

Ondernemer worden bij Belisol in Papendrecht

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Papendrecht.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Papendrecht

Papendrecht is onderdeel van de gemeente Papendrecht, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 47.035 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €37.300. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Papendrecht een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €797.457.045. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Papendrecht op gemiddeld €235.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.2% van de mensen in Papendrecht een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.975 inwoners van Papendrecht een uitkering krijgen.

Papendrecht is een typisch dijkdorp: de oorspronkelijke bewoners van het gebied vestigden zich namelijk langs de rivier de Merwede. In 2007 is het geheel vernieuwde winkelcentrum ‘de Meent’ geopend. Het nieuwe winkelcentrum telt een winkeloppervlakte van 20.000 m2 en twee parkeergarages en maakt onderdeel uit van het plan herontwikkeling centrum en heeft een regionale functie. Ook het omliggende gebied wordt in de komende jaren grondig aangepakt. Er worden nieuwe winkels, horeca en woningen gebouwd.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Papendrecht interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Papendrecht.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Papendrecht

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Papendrecht
Inwoners
47.035
Inkomen
€37.300
WOZ-waarde
€235.000