Kaldi koffie en thee Purmerend

Kaldi koffie en thee Purmerend

Ondernemer worden bij Kaldi koffie en thee in Purmerend

Kaldi koffie en thee is op zoek naar een ondernemer in Purmerend.

Al sinds het jaar 2000 biedt Kaldi onder eigen merk koffie, thee en aanverwante producten aan. Op een unieke manier door de combinatie van proeflokaal en retail.

Over Purmerend

Purmerend is onderdeel van de gemeente Purmerend, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 80.000 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €34.400. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Purmerend een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.250.909.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Purmerend op gemiddeld €189.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.9% van de mensen in Purmerend een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.120 inwoners van Purmerend een uitkering krijgen.

Purmerend is een stad in de regio Waterland en is centraal gelegen aan de A7. De stad in gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam en is goed bereikbaar via het openbaar vervoerd. Hierdoor is Purmerend geliefd bij forenzen. Purmerend noemt zich met recht al jarenlang Marktstad. In de autoluwe binnenstad zijn diverse winkel- en horecavoorzieningen te vinden.

Er zijn naast Kaldi koffie en thee ook nog andere franchiseformules waarvoor Purmerend interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Purmerend.

horeca branche informatie

Franchiseformule Kaldi koffie en thee valt binnen de branche horeca.

Vestigingen Kaldi koffie en thee

Gegevens Purmerend

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Purmerend
Inwoners
80.000
Inkomen
€34.400
WOZ-waarde
€189.000