Bakker Bart Rhenen

Bakker Bart Rhenen

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Rhenen

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rhenen.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Rhenen

Rhenen is gelegen in Utrecht, en is onderdeel van de gemeente Rhenen. Er wonen ongeveer 10.000 mensen in Rhenen. De WOZ waarde van de woningen in Rhenen ligt gemiddeld op €255.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Rhenen op €37.100. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Rhenen een gezamenlijk inkomen van €168.636.364. Van alle inwoners hebben 3.2% een uitkering. In Rhenen een totaal van 320 inwoners.

Rhenen ligt aan de noordoever van de Nederrijn, aan de overkant bevindt zich het dorp Kesteren. Via een brug is de stad met de Gelderse Neder-Betuwe verbonden. In Rhenen is het Ouwehands Dierenpark te vinden. De binnenstad van Rhenen kent een verscheidenheid aan winkel- en horecavoorzieningen en kent geen betaald parkeren. De stad is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de stad heeft zijn eigen treinstation

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Rhenen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rhenen.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Rhenen

Provincie
Utrecht
Gemeente
Rhenen
Inwoners
10.000
Inkomen
€37.100
WOZ-waarde
€255.000