Bakker Bart Rhoon

Bakker Bart Rhoon

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Rhoon

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Rhoon.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Rhoon

Rhoon is gelegen in Zuid-Holland, en is onderdeel van de gemeente Albrandswaard. Er wonen ongeveer 12.700 mensen in Rhoon. De WOZ waarde van de woningen in Rhoon ligt gemiddeld op €255.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Rhoon op €42.700. Hoger dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Rhoon een gezamenlijk inkomen van €246.495.455. Van alle inwoners hebben 3.2% een uitkering. In Rhoon een totaal van 406 inwoners.

Rhoon is van oorsprong een uitgestrekt dijkdorp dat zich tegenwoordig kenmerkt door grootschalige naoorlogse uitbreidingen; omgeving L.G. Molenaarstraat (jaren 50), Rhoon-Zuid (jaren 50/60), ’t Ghijseland (jaren 70), de Huyters en Rhoon-Noord (jaren 80), omgeving Saffierlaan-Portland (jaren 90) en het in aanbouw zijnde Essendael (21e eeuw). Veel inwoners van Rhoon zijn werkzaam in de nabij gelegen haven van Rotterdam. Het dorp wordt ontsloten door de N492 (Groene Kruisweg), de A15 en het metrostation Rhoon.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Rhoon interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rhoon.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Rhoon

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Albrandswaard
Inwoners
12.700
Inkomen
€42.700
WOZ-waarde
€255.000