Specsavers Horen en Zien Rijen

Specsavers Horen en Zien Rijen

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Rijen

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Rijen.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Rijen

Rijen ligt in de gemeente Gilze en Rijen, in Noord-Brabant. In Rijen wonen ongeveer 16.678 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €35.700. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Rijen ligt dus hoger. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Rijen dus zo’n €270.638.455. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €233.000 is in Rijen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Rijen ligt dit dus hoger. In Rijen hebben 3.9% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 650 uitkomt.

Rijen is gelegen ten noorden van de A58, tussen Breda en Tilburg. Ook ten zuidoosten van Rijen bevindt zich een aanzienlijk bedrijventerrein. De vliegbasis Gilze-Rijen vormt een belangrijke

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Rijen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rijen.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Rijen

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Gilze en Rijen
Inwoners
16.678
Inkomen
€35.700
WOZ-waarde
€233.000