AMI Kappers Rijsbergen

AMI Kappers Rijsbergen

Ondernemer worden bij AMI Kappers in Rijsbergen

AMI Kappers is op zoek naar een ondernemer in Rijsbergen.

AMI Kappers is een transparante organisatie waar trendy kapsels, vriendelijkheid en flexibiliteit de speerpunten zijn. Dames en heren kunnen er terecht voor trendy kapsels tegen vriendelijke prijzen, ook zonder afspraak.

Over Rijsbergen

Rijsbergen is onderdeel van de gemeente Zundert, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 6.739 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €35.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Rijsbergen een relatief hoger inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €109.661.909. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Rijsbergen op gemiddeld €289.000. Hoger dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Rijsbergen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 249 inwoners van Rijsbergen een uitkering krijgen.

Tot 1 januari 1997 was Rijsbergen een zelfstandige gemeente. Rijsbergen is gelegen tussen Zundert en Breda en is goed bereikbaar via de A16 en de N263. De belangrijkste winkelstraat in het centrum is de Hoofdstraat. Rond de Hoofstraat zijn diverse winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Op dinsdagmiddag wordt er een weekmarkt gehouden.

Er zijn naast AMI Kappers ook nog andere franchiseformules waarvoor Rijsbergen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rijsbergen.

kapper branche informatie

Franchiseformule AMI Kappers valt binnen de branche kapper.

Vestigingen AMI Kappers

Gegevens Rijsbergen

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Zundert
Inwoners
6.739
Inkomen
€35.800
WOZ-waarde
€289.000