Belisol Rijswijk

Belisol Rijswijk

Ondernemer worden bij Belisol in Rijswijk

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Rijswijk.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Rijswijk

Rijswijk is onderdeel van de gemeente Rijswijk, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 49.671 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.100. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Rijswijk een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €747.322.773. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Rijswijk op gemiddeld €183.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.6% van de mensen in Rijswijk een uitkering. Dit maakt dat in totaal 1.788 inwoners van Rijswijk een uitkering krijgen.

Rijswijk is een stad gelegen aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordkant van Delft. De stad maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Rijswijk is zowel via de autosnelwegen A4 en A13 als via het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Rijswijk behoort met 30% openbaar groen tot de groenste gemeente van Nederland. Plaspoelpolder is een grote kantorenwijk in Rijswijk die aan veel mensen uit de regio werk biedt. Rijswijk biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen in onder andere het winkelcentrum In De Bogaard.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Rijswijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rijswijk.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Rijswijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Rijswijk
Inwoners
49.671
Inkomen
€33.100
WOZ-waarde
€183.000