Specsavers Horen en Zien Rijswijk

Specsavers Horen en Zien Rijswijk

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Rijswijk

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Rijswijk.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Rijswijk

Rijswijk ligt in de gemeente Rijswijk, in Zuid-Holland. In Rijswijk wonen ongeveer 49.671 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €33.100. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Rijswijk ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Rijswijk dus zo’n €747.322.773. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €183.000 is in Rijswijk. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Rijswijk ligt dit dus lager. In Rijswijk hebben 3.6% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.788 uitkomt.

Rijswijk is een stad gelegen aan de zuidkant van Den Haag en aan de noordkant van Delft. De stad maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Rijswijk is zowel via de autosnelwegen A4 en A13 als via het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Rijswijk behoort met 30% openbaar groen tot de groenste gemeente van Nederland. Plaspoelpolder is een grote kantorenwijk in Rijswijk die aan veel mensen uit de regio werk biedt. Rijswijk biedt een groot aanbod aan winkel- en horecavoorzieningen in onder andere het winkelcentrum In De Bogaard.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Rijswijk interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rijswijk.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Rijswijk

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Rijswijk
Inwoners
49.671
Inkomen
€33.100
WOZ-waarde
€183.000