123Boekhouden Roden

123Boekhouden Roden

Ondernemer worden bij 123Boekhouden in Roden

123Boekhouden is op zoek naar een ondernemer in Roden.

123Boekhouden is een formule dat boekhouden eenvoudig, vertrouwd en persoonlijk maakt. Met behulp van de app van 123Boekhouden heb je geen omkijken meer naar je administratie maar wel continu inzicht in je eigen administratie. Uniek aan deze formule is d

Over Roden

Roden is gelegen in Drenthe, en is onderdeel van de gemeente Noordenveld. Er wonen ongeveer 14.646 mensen in Roden. De WOZ waarde van de woningen in Roden ligt gemiddeld op €215.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Roden op €34.800. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Roden een gezamenlijk inkomen van €231.673.091. Van alle inwoners hebben 4.2% een uitkering. In Roden een totaal van 615 inwoners.

Roden ligt vijftien kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen. Roden heeft een belangrijke centrumfunctie, met een uitgebreid industriegebied en een groot aantal winkels. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen in het dorp gevestigd. Hoewel Roden vanouds een echt Drents brinkdorp is, bestaat Roden tegenwoordig uit kenmerkende gebouwen met in het midden de kerk.

Er zijn naast 123Boekhouden ook nog andere franchiseformules waarvoor Roden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roden.

dienstverlening branche informatie

Franchiseformule 123Boekhouden valt binnen de branche dienstverlening. Tot de branche Financiële Dienstverlening behoren onder andere Hypotheekadviseurs, pensioen adviseurs, verzekeraars, banken, financiële adviseurs, en meer. Op dit moment zijn er volgens de Kamer van Koophandel 405.783 vestigingen actief binnen de branche, waarvan veruit het grootste deel in Noord- en Zuid-Holland te vinden is.

De branche vertoont sinds 2013 ook een duidelijke groei. Het CBS geeft aan dat het eerste kwartaal van 2016 er een omzetstijging van 7,8% is gerealiseerd, ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder. Ook het ondernemersvertrouwen blijft een positieve stijging te laten zien, wat sinds 2014 zelfs hoger ligt dan het vertrouwen in het totale bedrijfsleven.

Toch vind er binnen de sector ook krimp plaats. Met name binnen de werkgelegenheid. De werkgelegenheid in de sector is na 2007 met 38.000 banen gekrompen. Deze krimp zal ook blijven voortzetten. Technologische ontwikkelingen (internet) en veranderend consumentengedrag zijn hier de oorzaak van. Er zijn minder mensen benodigd om goed resultaat te boeken dankzij automatisering. Door deze verschuiving is er meer kennis benodigd, en ziet er markt er voor HBO en WO opgeleide mensen beter uit.

Daarnaast is er ook sprake van uitbreiding van deze branche. Door alle technologische ontwikkelingen heeft zich de laatste jaren een nieuw deel van de markt vertoont; Bedrijven die diensten in (klant)analyses en cijfer-beoordeling aanbieden, oftewel ‘big data’ zijn in de opkomst. Er kan steeds meer data van de klant verzameld worden, en deze bedrijven analyseren deze data en passen het toe.

Vestigingen 123Boekhouden

Gegevens Roden

Provincie
Drenthe
Gemeente
Noordenveld
Inwoners
14.646
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€215.000