Bakker Bart Roden

Bakker Bart Roden

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Roden

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Roden.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Roden

Roden is gelegen in Drenthe, en is onderdeel van de gemeente Noordenveld. Er wonen ongeveer 14.646 mensen in Roden. De WOZ waarde van de woningen in Roden ligt gemiddeld op €215.000, iets hoger dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Roden op €34.800. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Roden een gezamenlijk inkomen van €231.673.091. Van alle inwoners hebben 4.2% een uitkering. In Roden een totaal van 615 inwoners.

Roden ligt vijftien kilometer ten zuidwesten van de stad Groningen. Roden heeft een belangrijke centrumfunctie, met een uitgebreid industriegebied en een groot aantal winkels. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen in het dorp gevestigd. Hoewel Roden vanouds een echt Drents brinkdorp is, bestaat Roden tegenwoordig uit kenmerkende gebouwen met in het midden de kerk.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Roden interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roden.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Roden

Provincie
Drenthe
Gemeente
Noordenveld
Inwoners
14.646
Inkomen
€34.800
WOZ-waarde
€215.000