Specsavers Horen en Zien Roermond

Specsavers Horen en Zien Roermond

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Roermond

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Roermond.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Roermond

Roermond ligt in de gemeente Roermond, in Limburg. In Roermond wonen ongeveer 46.470 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.500. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Roermond ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Roermond dus zo’n €665.365.909. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €174.000 is in Roermond. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Roermond ligt dit dus lager. In Roermond hebben 4.7% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 2.184 uitkomt.

Roermond is de stedelijke kern van de gelijknamige gemeente Roermond. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een Hanzestad en een van de vier hoofdsteden van het oude hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Roermond is een toeristische stad en dankt dat met name aan het winkelaanbod en aan de Maasplassen. In 2009 werd Roermond gekozen tot Beste Winkelstad. In de stad is ook het Designer Outlet Roermond te vinden. Roermond is goed bereikbaar via de A73 en de N280 en via het openbaar vervoer.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Roermond interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roermond.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Roermond

Provincie
Limburg
Gemeente
Roermond
Inwoners
46.470
Inkomen
€31.500
WOZ-waarde
€174.000