Bakker Bart Roosendaal

Bakker Bart Roosendaal

Ondernemer worden bij Bakker Bart in Roosendaal

Bakker Bart is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal.

Bakker Bart is een succesvolle franchiseformule en voortdurend op zoek naar gedreven franchisenemers. Bakker Bart zoekt enthousiaste en gastgerichte personen. Personen met passie voor het product en voor de consument.

Over Roosendaal

Roosendaal is gelegen in Noord-Brabant, en is onderdeel van de gemeente Roosendaal. Er wonen ongeveer 67.540 mensen in Roosendaal. De WOZ waarde van de woningen in Roosendaal ligt gemiddeld op €204.000, iets lager dan het gemiddelde in Nederland in 2014 van €211.000. Het inkomen van een gemiddeld huishouden ligt in Roosendaal op €33.900. Lager dan het landelijke gemiddelde van €35.000. In totaal hebben alle inwoners van Roosendaal een gezamenlijk inkomen van €1.040.730.000. Van alle inwoners hebben 4.9% een uitkering. In Roosendaal een totaal van 3.309 inwoners.

Roosendaal vervult door zijn ligging aan de spoorlijn Amsterdam-Brussel een belangrijke internationale logistieke functie. Door de strategische ligging langs de A17 en de A58 en de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen vestigden zich in Roosendaal een aantal logistieke en transportbedrijven. Sinds 1970 bloeide ook de dienstencentrum en de detailhandel op. Zo vestigden zich 120 modewinkels in Roosendaal. In het centrum bevinden zich de overdekte winkelcentra de Roselaar, Biggelaar en Passage. Aan de westkant bevindt zich sinds 2006 het factory outlet center Rosada.

Er zijn naast Bakker Bart ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

brood & banket branche informatie

Franchiseformule Bakker Bart valt binnen de branche brood & banket. In de branche brood & banket kan een onderscheid gemaakt worden in koude en warme bakkers. Bij koude bakkers gaat het met name om de verkoop van niet zelf vervaardigd brood en banket, eventueel in combinatie met de vervaardiging van (kleine) broodproducten via een opwarmoven en/of verkoop van chocolade en suikerwerk. Bij warme bakkers gaat het met name om de verkoop van zelfgemaakt brood en banket. Qua bedrijfsvoering, omzet en bruto winstmarges bestaat een groot verschil tussen beide typen zaken.

De Rabobank verwacht een kleine tot beperkte volumegroei voor 2016 – 2017. De verwachting is dat de volume stijgt met een kleine 2%. De grootste groei wordt echter verwacht bij kwaliteitsdiscounters en online, veelal ten koste van de traditionele bakkerijen.

Het huidige marktaandeel van online food is nog klein. Het ligt er dik bovenop dat dit de komende jaren explosief zal groeien. De verwachting is dat in 2030 een kwart van de boodschappen online gedaan wordt. De winkels in deze branche zullen dus moeten uitblinken in onderscheidende producten, een authentiek verhaal en behulpzaam personeel op de werkvloer. De consument zal dus verleid moeten worden met een belevingsomgeving waarin alle zintuigen worden geactiveerd. Al zal dat niet makkelijk worden: de grootste bedreiging voor deze branche is de supermarktbranche. Consumenten doen vaker in één winkel boodschappen. Echter kan dit ook weer een kans zijn, door samenwerkingen aan te gaan met supermarkten.

Bron: Rabobank Cijfers & Trends en detailhandel.info

Vestigingen Bakker Bart

Gegevens Roosendaal

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Roosendaal
Inwoners
67.540
Inkomen
€33.900
WOZ-waarde
€204.000