Belisol Roosendaal

Belisol Roosendaal

Ondernemer worden bij Belisol in Roosendaal

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Roosendaal.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Roosendaal

Roosendaal is onderdeel van de gemeente Roosendaal, binnen de provincie Noord-Brabant, en heeft 67.540 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €33.900. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Roosendaal een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.040.730.000. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Roosendaal op gemiddeld €204.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.9% van de mensen in Roosendaal een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.309 inwoners van Roosendaal een uitkering krijgen.

Roosendaal vervult door zijn ligging aan de spoorlijn Amsterdam-Brussel een belangrijke internationale logistieke functie. Door de strategische ligging langs de A17 en de A58 en de havens van Rotterdam, Antwerpen, Terneuzen en Vlissingen vestigden zich in Roosendaal een aantal logistieke en transportbedrijven. Sinds 1970 bloeide ook de dienstencentrum en de detailhandel op. Zo vestigden zich 120 modewinkels in Roosendaal. In het centrum bevinden zich de overdekte winkelcentra de Roselaar, Biggelaar en Passage. Aan de westkant bevindt zich sinds 2006 het factory outlet center Rosada.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Roosendaal interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Roosendaal.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Roosendaal

Provincie
Noord-Brabant
Gemeente
Roosendaal
Inwoners
67.540
Inkomen
€33.900
WOZ-waarde
€204.000