Specsavers Horen en Zien Rosmalen

Specsavers Horen en Zien Rosmalen

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Rosmalen

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Rosmalen.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Rosmalen

Rosmalen ligt in de gemeente 's-Hertogenbosch (Den Bosch), in Noord Brabant. In Rosmalen wonen ongeveer 29.235 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €34.900. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Rosmalen ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Rosmalen dus zo’n €463.773.409. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €221.000 is in Rosmalen. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Rosmalen ligt dit dus hoger. In Rosmalen hebben 4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 1.169 uitkomt.

Rosmalen is verdeeld in drie stadsdelen: Noord, Zuid en De Groote Wielen. Noord en Zuid worden gescheiden door de Brabantse Lijn, spoorweg tussen Tilburg en Nijmegen. Rosmalen kent ongeveer 2.000 forenzen per dag via de treinverbinding en is het op één na drukste station van de gemeente ’s Hertogenbosch.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Rosmalen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rosmalen.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Rosmalen

Provincie
Noord Brabant
Gemeente
's-Hertogenbosch (Den Bosch)
Inwoners
29.235
Inkomen
€34.900
WOZ-waarde
€221.000