Belisol Rotterdam

Belisol Rotterdam

Ondernemer worden bij Belisol in Rotterdam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Rotterdam.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Rotterdam

Rotterdam is onderdeel van de gemeente Rotterdam, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 631.155 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €29.600. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Rotterdam een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €8.491.903.636. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Rotterdam op gemiddeld €148.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.3% van de mensen in Rotterdam een uitkering. Dit maakt dat in totaal 27.140 inwoners van Rotterdam een uitkering krijgen.

Rotterdam bestaat uit 14 gebieden (stadskwartieren) die elk een eigen gebiedscommissie hebben. De stad maakte vanaf 1850 een sterke groei door met name door verstedelijking, bevolkingsgroei, herindelingen en annexaties. Winkelen in het centrum van Rotterdam staat garant voor een ultieme shopping belevenis. Bekende winkelstraten zijn de Lijnbaan, de Meent, de Koopgoot en de Hoogstraat. Daarnaast is in het centrum de Markthal te vinden, de eerste en grootste overdekte food markt van Nederland. Daarnaast kent het centrum diverse horecagelegenheden. Ook is in Rotterdam dierentuin Blijdorp te vinden. De stad is omringd door diverse snelwegen en is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Rotterdam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Rotterdam.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Rotterdam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Rotterdam
Inwoners
631.155
Inkomen
€29.600
WOZ-waarde
€148.000