Belisol Scheveningen

Belisol Scheveningen

Ondernemer worden bij Belisol in Scheveningen

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Scheveningen.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Scheveningen

Scheveningen is onderdeel van de gemeente Den Haag, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 55.717 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.800. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Scheveningen een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €805.363.909. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Scheveningen op gemiddeld €188.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 3.7% van de mensen in Scheveningen een uitkering. Dit maakt dat in totaal 2.062 inwoners van Scheveningen een uitkering krijgen.

Scheveningen is tegenwoordig een stadsdeel van Den Haag. Scheveningen is van oorsprong een vissersdorp en is thans een badplaats. Scheveningen heeft geen aansluiting meer op het spoorwegnet. Wel zijn er directe tramverbindingen met Den Haag en Delft.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Scheveningen interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Scheveningen.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Scheveningen

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Den Haag
Inwoners
55.717
Inkomen
€31.800
WOZ-waarde
€188.000