Belisol Schiedam

Belisol Schiedam

Ondernemer worden bij Belisol in Schiedam

Belisol is op zoek naar een ondernemer in Schiedam.

Belisol biedt kozijnen en deuren in kunststof, aluminium en hout. Deze verschillende soorten kozijnen en deuren zijn te bewonderen in de showrooms van deze franchiseformule.

Over Schiedam

Schiedam is onderdeel van de gemeente Schiedam, binnen de provincie Zuid-Holland, en heeft 77.155 inwoners (bron: CBS). Het gemiddelde inkomen per huishouden is €31.000. Het landelijk gemiddelde ligt op €35.000 bruto, exclusief vakantietoeslag. Dit maakt dat Schiedam een relatief lager inkomen heeft, met een geschat verzamelinkomen van alle inwoners van €1.087.184.091. De WOZ-waarde van de huizen ligt in Schiedam op gemiddeld €142.000. Lager dan het landelijk gemiddelde van €211.000. Daarnaast hebben 4.4% van de mensen in Schiedam een uitkering. Dit maakt dat in totaal 3.395 inwoners van Schiedam een uitkering krijgen.

Schiedam maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De stad is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. De stad is vooral bekend om de hoogste windmolens ter wereld, haar jenever en de historische binnenstad met grachten. Schiedam is goed bereikbaar via de A4 en de A20 en via het openbaar vervoer.

Er zijn naast Belisol ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam.

kozijnen ramen en deuren branche informatie

Franchiseformule Belisol valt binnen de branche kozijnen ramen en deuren.

Vestigingen Belisol

Gegevens Schiedam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Schiedam
Inwoners
77.155
Inkomen
€31.000
WOZ-waarde
€142.000