Specsavers Horen en Zien Schiedam

Specsavers Horen en Zien Schiedam

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Schiedam

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Schiedam.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Schiedam

Schiedam ligt in de gemeente Schiedam, in Zuid-Holland. In Schiedam wonen ongeveer 77.155 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €31.000. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Schiedam ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Schiedam dus zo’n €1.087.184.091. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €142.000 is in Schiedam. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Schiedam ligt dit dus lager. In Schiedam hebben 4.4% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 3.395 uitkomt.

Schiedam maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De stad is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. De stad is vooral bekend om de hoogste windmolens ter wereld, haar jenever en de historische binnenstad met grachten. Schiedam is goed bereikbaar via de A4 en de A20 en via het openbaar vervoer.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Schiedam interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schiedam.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Schiedam

Provincie
Zuid-Holland
Gemeente
Schiedam
Inwoners
77.155
Inkomen
€31.000
WOZ-waarde
€142.000