Specsavers Horen en Zien Schoonhoven

Specsavers Horen en Zien Schoonhoven

Ondernemer worden bij Specsavers Horen en Zien in Schoonhoven

Specsavers Horen en Zien is op zoek naar een ondernemer in Schoonhoven.

Franchiseformule in verkoop van brillen, contactlenzen en hoortoestellen. Specsavers Opticiens en Audiciens zijn lokale specialisten die  ondersteuning ontvangen van het Specsavers servicekantoor.

Over Schoonhoven

Schoonhoven ligt in de gemeente Krimpenerwaard, in Zuid Holland. In Schoonhoven wonen ongeveer 11.948 mensen (bron: CBS). Vrij gemiddeld voor een plaats van deze grootte. Per huishouden verdiend men gemiddeld €25.300. Het landelijk gemiddelde, exclusief vakantietoeslag, is bruto €35.000. Het gemiddeld inkomen in Schoonhoven ligt dus lager. Bij elkaar genomen verdienen de inwoners van Schoonhoven dus zo’n €137.402.000. Dit ziet men weer terug in de WOZ-waarde van de huizen, welke gemiddeld €0 is in Schoonhoven. In 2014 was de WOZ waarde in Nederland gemiddeld €211.000, in Schoonhoven ligt dit dus lager. In Schoonhoven hebben 0% van de mensen een uitkering. Waarmee het totaal aantal uitkeringsgerechtigden op 0 uitkomt.

Schoonhoven ligt in het noorden van de rivier de Lek aan de N210, tegen de grens met Utrecht. Het dorp beschikt over een veerpont voor auto’s en fietsen, hoewel er een oprit is aangelegd voor een brug naar Gelkenes. Schoonhoven staat bekend om zijn zilversmeden en zilverindustrie. Al sinds de 17e waren er bekende zilversmeden. Op dit moment heeft Schoonhoven zelfs een internationale Zilverschool. Ieder jaar wordt op tweede Pinksterdag de Zilverdag gehouden. Dit is een evenement waar het vak van goud- en zilversmid naar buiten wordt gebracht. In Schoonhoven zijn verschillende busverbindingen naar o.a. Utrecht CS, station Gouda en station Woerden. Parkeren is in Schoonhoven gratis. Er zijn 6 parkeerterreinen rondom het centrum.

Er zijn naast Specsavers Horen en Zien ook nog andere franchiseformules waarvoor Schoonhoven interessant is. Bekijk alle franchise mogelijkheden in Schoonhoven.

opticien branche informatie

Franchiseformule Specsavers Horen en Zien valt binnen de branche opticien.

Vestigingen Specsavers Horen en Zien

Gegevens Schoonhoven

Provincie
Zuid Holland
Gemeente
Krimpenerwaard
Inwoners
11.948
Inkomen
€25.300
WOZ-waarde
€0